Privacy Policy

Personvernerklæring for Torso Dør Service Norge AS

1. Behandling av opplysninger

Vårt selskap Torso Dør Service Norge AS (Brigitte Hammersvej 7B, Oslo 1167, Norge, tlf. +4790714828) er behandlingsansvarlig for all behandling av våre kunders personopplysninger.

2. Personopplysninger

Vi lagrer følgende personlige opplysninger om våre kunder: fult navn, fakturerings- og leveringsadresse, postnummer, telefonnummer, e-postadresse og passord på denne nettsiden. Vi lagrer i tillegg kjøpshistorikk og adferdsmønster på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på nettsiden.

3. Formål med behandlingen

Vi behandler de ovennevnte opplysninger for å kunne gjennomføre våre forpliktelser i forbindelse med kjøp og forbedring av total kundeopplevelse. Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg nyttig informasjon (tilbud i forbindelse med ditt kjøp som kunne være interessant) via e-post, telefon, SMS meldinger og postutsendelser.

4. Grunnlaget for innsamling av personopplysninger

Grunnlaget for innsamling av personopplysninger er personvernsforordningens artikkel 6 (a) og (b). Opplysningene kan også benyttes til å gi deg nyttige tilbud i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS. Kunde kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss. Kjøpshistorikk og adferdsmønster på vår nettside benyttes til å gi anbefalinger og reklame spesielt tilpasset deg som bruker.

5. Innhenting av personopplysninger

Vi bruker informasjonskapsler/ cookies på vår nettside for å gi deg den beste kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer besøkende om bruk av informasjonskapsler/ cookies.

6. Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, ved mindre vi er rettslig forpliktet til det. For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen, utleveres nødvendige opplysninger  til våre partnere. Klarna Checkout er vår samarbeidspartner som hjelper med online betaling i vår nettbutikk. Vi bruker Schenker som vår hoved transportselskap som transporterer varer man kjøpte i nettbutikken. Vi forbeholder oss retten til å velge andre partnere når det trenges eller er nødvendig. Det kan også være produsentens eget transportselskap.

7. Sletting av personopplysninger 

Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp lagres i vårt aktive kunderegister i 3,5 år.

8. Kunders rettigheter

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Kundene kan kreve innsyn i egne personopplysninger. De har videre rett til å kreve retting eller sletting av disse opplysningene.

Kontaktinfomasjon

Dersom du har spørsmål om hvordan dine personopplysninger behandles, ta kontakt med oss via e-mail eller ring oss:

kundeservice@dordirekte.no

Torso Dør Service Norge AS

Tlf. +4790714828